My Prema syntyi perheenjäsenemme Jenni Kivikosken halusta luoda vaatemerkki, jolla on jokin suurempi merkitys ja joka herättää käyttäjissään positiivisia tunteita. Tämä onkin toteutunut upealla tavalla, sillä Prema todella aiheuttaa tunteita: vähintäänkin iloa ja onnellisuutta värikkyydellään ja iloisilla kuoseillaan. Tuoteperhe koostui aluksi joogaleggingseistä ja -topeista, mutta on sittemmin kasvanut mm. mukavien tunikoiden, pipojen ja housujen myötä. Onpa My prema saanut myös oman Kids-malliston, josta löytyy erilaisia vaatteita myös perheen pienemmille.

Preman taustalla oli pitkään Lahtelainen pitkän linjan yritys Soilituote Oy, jota luotsasimme koko perheen voimin. Soilituotteen lopettaessa toimintansa vuonna 2017, My Prema sai jatkoa perhepiirissä. Vaatemerkki sai uuden alun tuotemerkin siirtyessä perheen keskimmäisen sisaruksen ja hänen vaimonsa haltuun, jotka lähtivät innolla jatkamaan ja kehittämään My Preman tuoteperhettä.

Haluamme että Premaa voi käyttää kuka vaan - ikään tai kokoon katsomatta. Siksipä valmistamme kokoja välillä 34-50 - olemmepa yhdet koon 56 pöksytkin tehneet kun tuli sellainen toive! Vaatteemme ovat hyvin istuvia ja suomalaisella mitoituksella tehtyjä laadukkaita vaatteita, joten olipa kropan mallisi mikä tahansa, voit huoletta pukea Premaa yllesi. Haluammekin nostaa esiin ajatusta, että tärkeintä on pukeutua sellaisiin vaatteisiin ja kuoseihin joihin Sinä Itse haluat pukeutua.

Uuden Kids-malliston myötä haluamme tuoda Preman iloiset tuotteet myös perheen pienempien ulottuville. My Prema Kids-mallisto koostuu veikeistä ja värikkäistä leggingseistä, muita tyylikkäitä ja yksilöllisiä lastenvaatteita unohtamatta. Meiltä voit jopa ostaa äidille ja tyttärelle tai vaikkapa isoäidille ja lapsenlapselle samaa kuosia olevat leggingsit, sillä tuotteemme käyvät kaikille.

Meille on tärkeää myös laatu, josta emme lähde tinkimään halpojen hintojen toivossa. Käytämme vain laadukkaita materiaaleja, jotka tulevat meille eri puolilta Eurooppaa, jo pitkään käyttämiltämme kangastoimittajilta. Tuotteemme tehdään tarkoin valituista Ökö-tex 100 Standardin alaisista materiaaleista, joten ne eivät sisällä terveydelle haitallisia aineita. Nämä takaavat, että voimme tarjota teille kestäviä ja laadukkaita tuotteita.

Mitä se Prema sitten sanana tarkoittaa? Se on Sanskritin kieltä ja tarkoittaa - mitäpä muutakaan kuin Rakkautta! <3

Tervetuloa tutustumaan My Prema -tuoteperheeseen.

Mark ja Emilia Kivikoski :)