IMG_1080.jpg

Prema

Prema syntyi halustani luoda vaatemerkki, jolla on jokin suurempi merkitys ja joka herättää käyttäjissään positiivisia tunteita. Tämä onkin toteutunut upealla tavalla, sillä Prema todella aiheuttaa tunteita: vähintäänkin iloa ja onnellisuutta värikkyydellään ja iloisilla kuoseillaan, mutta parhaimmillaan Preman vaatteet ovat saaneet tytöt ja naiset tuntemaan niinkin suuria tunteita kuin vapautta, rohkeutta ja rakkautta! Tämän johdosta koen että olen onnistunut työssäni luoda jotain, mikä lisää kaikkea hyvää tähän maailmaan.

Preman taustalla on kohta 49-vuotias lahtelainen perheyritys Soilituote Oy, joka on aikoinaan isovanhempieni perustama. Nyt luotsaamme sitä vanhempieni ja isosiskoni ja -veljeni kanssa. Yhteensä meitä on täällä tällä hetkellä 9 henkilöä töissä. Soilituotteen "päätuote" on Lena-merkki joka valmistaa erilaisia kauniita vaatteita naisille. Prema on nyt vähän niinkuin pikkusisko ;) joka on syntynyt tähän vierelle.

Haluan että Premaa voi käyttää kuka vaan - ikään tai kokoon katsomatta. Siksipä valmistamme kokoja välillä 34-50 - olemmepa yhdet koon 56 pöksytkin tehneet kun tuli sellainen toive! Haluan nostaa esiin ajatusta että tärkeintä on pukeutua sellaisiin vaatteisiin ja kuoseihin joihin Sinä Itse haluat pukeutua - ei sen mukaan mitä yhteisö tai joku muu ihminen sanoo. Haluan tuoda esiin naiseutta, sitä kaikkea upeaa mitä me ollaan: Jumalattaria, vahvoja upeita naisia ja tyttöjä - jotka seisoo omilla jaloillaan ja ovat vapaita päättämään omista asioistaan. Vapaus on ensi sijaisesti sitä että olet sitä mitä olet, aidoimmillasi, rehellisesti. Vapaus olla oma itsensä.

Haluan luoda Preman ympärille yhteisön - ihanan yhteisön naisten ja tyttöjen kesken missä me nostetaan toisiamme ylös, autetaan, tuetaan - sen mukaan mitä kukin milloinkin tarvitsee. Siskorakkaus on yksi upeimpia asioita tässä elämässä - haluan osoittaa että me naiset todella halutaan toisillemme hyvää emmekä me kilpaile toistemme kanssa. Toisen menestys ja onni ei koskaan ole meiltä itseltämme pois - me luomme aina itse oman elämämme ja tulevaisuutemme ja se ei ole kenenkään muun käsissä kuin meidän.

Mitä se Prema sitten sanana tarkoittaa? Se on Sanskritin kieltä ja tarkoittaa - mitäpä muutakaan kuin Rakkautta! :) No miksi Sanskritin kieli? Se tulee hyvin loogisesti joogaopettajuuteni kautta - nyt saan välittää iloa ja hyvää mieltä sekä joogan että Prema-vaatteiden kautta! :)

Ilolla ja valolla toivotan Juuri Sinut tervetulleeksi Preman Yhteisöön! <3

Jenni


How to find us